Följ oss på sociala medier

Aktuellt

Företag

Ni vet väl att vi levererar skaldjur, mingelmat, middagar och tilltugg till era personalfester, möten och andra forum. Vi fixar lokal, mat och aktiviteter. Ring Lasse på 070-532 58 00 för offert.

Våra kassar

Våra kassar är mycket populära och vi varierar efter säsong och speciella tillfällen. Vi har i vårt ordinarie sortiment följande kassar:

Smörrebröd

Vi har nu ett flertal olika Smörrebröd i butiken. Perfekt att äta som lunch, kvällsmat eller som förrätt. Vi kommer att variera innehållet på våra Smörrebröd så håll utkik!

Laktosfritt

Vi erbjuder laktosfria produkter i vår butik! Så att många flera kan njuta av våra härliga rätter, t ex så är alla våra såser och röror helt laktosfria. Vi försöker att alltid hitta ett laktosfritt alternativ när vi tillagar våra rätter mm. Fråga oss gärna om du är osäker!

Presentkort

Du vet väl om att du även köpa presentkort hos oss i butiken, en perfekt gåva till någon du tycker om!

Anmäl dig till vår kundklubb!

Vi har nu startat upp Kalmar Fisk och Skaldjurs kundklubb! Här kommer du få fina erbjudanden, intressanta nyheter och goda recept! Nyhetsbreven är kostnadsfria och kommer att skickas ut ett par gånger per månad. Vill du var med i vår kundklubb? Fyll då i din e-postadress nedan:

Gå med i kundklubben