Följ oss på sociala medier

Skaldjur

Vi har ett mycket stort utbud av skaldjur och musslor och de har givetvis sina givna plats på listan över delikatesser som handlas året runt. Färska ostron och pilgrimsmusslor har blivit en storsäljare och avnjutes gärna till helgen eller vid någon speciell festlighet. Färska Blåmusslor och Hjärtmusslor tvättas och synas varsamt vid disk för att du som kund ska få den allra bäst smakupplevelsen efter kokning.

Visste du även att vi kokar alla våra skaldjur själva? Detta för att kunna leverera de godaste skaldjuren efter våra egna recept. Detta minskar även mellanhänderna och gynnar vår miljö.

Vårt sortiment:

”Påståendet att man enbart ska köpa ostron sådana månader som har ett ”r” i namnet, saknar helt grund eftersom ostron är goda året om.”

 

skaldjur-1

skaldjur-2

 

Anmäl dig till vår kundklubb!

Vi har nu startat upp Kalmar Fisk och Skaldjurs kundklubb! Här kommer du få fina erbjudanden, intressanta nyheter och goda recept! Nyhetsbreven är kostnadsfria och kommer att skickas ut ett par gånger per månad. Vill du var med i vår kundklubb? Fyll då i din e-postadress nedan:

Gå med i kundklubben