Följ oss på sociala medier

Om Kalmar Fisk & skaldjur

Butiken har funnits i över 20 år och är en väl inarbetad fiskbutik i Kalmar med gott renommé. Familjen Palmqvist i Kalmar köpte butiken 2010. Butiken finns i Kalmar hos ICA Maxi och har funnits där i 15 år. I november 2014 bytte butiken namn till Kalmar Fisk & Skaldjur.

Målgruppen är, förutom privatpersoner som handlar över disk, även restauranger, kommun och mindre butiker.

Vi finns till för dig…

Under åren har vi byggt upp en nära och förtrolig kundkontakt som vi är mycket rädda om. Vi anlitar bara de bästa leverantörerna som kan stå för kvalitet och trygghet och detta gör att vi kan garantera er som kund goda råvaror.

Vi har Kalmars största utbud av färsk fisk och skaldjur! Många år i branschen och med ett brett kontaktnät gör att vi nästan alltid får tag på den fisk eller de skaldjur som vi vill ha, även då tillgången på fisk och/eller skaldjur är begränsad. Vi kokar alla våra skaldjur själva och gör våra egna sillinläggningar. Vi ser vår lilla butik som ett hantverk där vi borgar om hög kvalitet och är mycket stolta över vår yrkeskunskap.

I vår butik sköts betjäningen över disk. Vår kunniga personal finns alltid till hands med tips och råd om allt från hur du tillagar fisken på bästa sätt, till vilka tillbehör som passar bäst till våra skaldjur. Det är något speciellt att handla över disk – man tar sig tid – mötet med kunderna blir mer personligt och man byter tips och idéer över disken. Vi filéar givetvis vår fisk själva, efter de önskemål som våra kunder har.

Betalning sker också vid vår disk och det går givetvis bra att använda betal- eller kreditkort.

Kvalitet

Vi är mycket noga med vår kvalitet. Vi har givetvis regelbunda interna och externa revisioner som säkerställer vår miljö och kvalitetssäkrar våra produkter. Vi följer HACCP-processen för att kunna erbjuda den trygghet som våra kunder förväntar sig.

 

Anmäl dig till vår kundklubb!

Vi har nu startat upp Kalmar Fisk och Skaldjurs kundklubb! Här kommer du få fina erbjudanden, intressanta nyheter och goda recept! Nyhetsbreven är kostnadsfria och kommer att skickas ut ett par gånger per månad. Vill du var med i vår kundklubb? Fyll då i din e-postadress nedan:

Gå med i kundklubben