Följ oss på sociala medier

Catering & Fest!

Allt fler har insett fördelen med att ta hjälp av oss vid middagar eller fester. Du väljer själv om du vill ha hjälp med delar av menyn eller hela sammansättningen. Det är skönt att kunna njuta av själva tillställningen och fokusera på gästerna i stället för att vara stressad och stå i köksdelen hela kvällen.

Vi har många års erfarenhet av catering och erbjuder vackert upplagda bufféer och fat för alla ändamål.

Inspireras av våra nedanstående färdiga förslag, eller kom med ett eget förslag så löser vi det också.

När du köper våra delikatessfat så har vi lagt upp allt på ett snyggt sätt med en fin dekorering. Minsta beställning är för sex personer och beställning behöver göras minst 2 dagar innan leverans.

Vid beställningen ange om ni önskar att vi lägger upp allt på ett engångsfat eller om ni planerar att använda egna fat vid servering. Så fixar vi uppläggningen därefter.

Ring oss på 070-532 58 00 eller 0480-47 77 35, alternativt via mail till lasse.palmqvist@kalmarfisk.se så pratar vi ihop oss.

Tryck på länken nedan så ser du alla våra delikatessfat:

Våra delikatessfat

Anmäl dig till vår kundklubb!

Vi har nu startat upp Kalmar Fisk och Skaldjurs kundklubb! Här kommer du få fina erbjudanden, intressanta nyheter och goda recept! Nyhetsbreven är kostnadsfria och kommer att skickas ut ett par gånger per månad. Vill du var med i vår kundklubb? Fyll då i din e-postadress nedan:

Gå med i kundklubben