Följ oss på sociala medier

Köpvillkor för konsument

Beställningar

Konsumenter kan beställa från vår Webbutik. Vid beställning av färskvaror skriver du in önskad vikt och vid leverans betalas sedan för exakt vikt. Frågor om din beställning görs via mail till lasse.palmqvist@kalmarfisk.se alt via telefon 0480-47 77 35.

Betalning

Du betalar dina varor när du hämtar dem i butik, drive thrue eller vid hemkörning. Betalning sker med kort eller Swish. Kontanter tas endast emot i butiken.

Priser

Alla priser är angivna i svenska kronor inkl 12 % moms (livsmedel) eller 25 % moms (övriga varor). Vi reserverar oss för ev momshöjningar eller prishöjningar som vi inte kan råda över. Mht vår Miljöpolicy så tar vi ut en avgift för våra papperskassar; 4 kr för den stora kassen och 2 kr för den lilla kassen. Vi tar inte ut någon extra expeditionsavgift för övrigt emballage eller administration.

Fraktkostnad

Order överstigande 400 kr kostar 100 kr inom Kalmar kommun. Övriga order debiteras 200 kr.

Leveranstid

Normal leveranstid för drive thrue eller butik är samma dag, ange i beställningen om du vill hämta på för- eller eftermiddag. Normal leveranstid för hemkörning är ca en dag. Ange önskat datum för leverans. Vissa avvikelser kan förekomma. Vi är inte ansvariga att leverera en produkt som är slutsåld eller utgången ur sortimentet. Skulle en produkt inte gå att leverera så meddelar vi dig detta via mail eller telefon.

Leveranssätt

Alla produkter levereras från butiken i Kalmar. Du får en bekräftelse via mail när du har gjort en beställning i vår webbutik. Leverans via hemkörning sker i dagsläget endast inom Kalmar Kommun. Hemkörning sker måndag till fredag. Hämtning via Drive thrue sker på baksidan av Maxi, Verkstadsgatan 6, (snett emot Leos Lekland) och under de tider som butiken är öppen.

Reklamation

Om vi har misstag har levererat fel vara eller fel antal varor så ber vi dig snarast att meddela oss detta via mail lasse.palmqvist@kalmarfisk.se alt via telefon 0480-47 77 35.

Hantering av personuppgifter

För att du som konsument alltid ska känna dig trygg när du beställer varor via vår webbutik, så har vi utarbetat ett arbetssätt för hur vi handskas med personuppgifter. Vi styrs av de lagar och bestämmelser som reglerar detta, t ex Personuppgiftslagen. Det innebär bl a att när du lämnar ut ditt namn, adress eller dylikt för att kunna göra dina inköp hos oss, så förbinder vi oss vid att hantera dessa uppgifter med sekretess.

Övrigt

Vi reserverar oss för ev slutförsäljning, prisförändring eller specifikationsförändring av produkterna, samt ev skrivfel på sidorna i webbutiken.

Anmäl dig till vår kundklubb!

Vi har nu startat upp Kalmar Fisk och Skaldjurs kundklubb! Här kommer du få fina erbjudanden, intressanta nyheter och goda recept! Nyhetsbreven är kostnadsfria och kommer att skickas ut ett par gånger per månad. Vill du var med i vår kundklubb? Fyll då i din e-postadress nedan:

Gå med i kundklubben