Följ oss på sociala medier

Beställ digitalt

Publicerat: 2022-08-24

Att beställa mat och andra varor digitalt via webben blir mer och mer vanligt. Det är smidigt, du slipper stå i långa köer och framförallt får du möjlighet att fundera och läsa igenom innehåll mm i lugn och ro. Men det är även trevligt och roligt att besöka fysiska butiker. Visst vore det hemsk om det bara fanns butiker på internet!

Vi på Kalmar fisk och skaldjur tror starkt på att det ena inte utesluter det andra. Vi behöver både kunna gå till en fysisk butik och även handla via webbutiken. Därför satsar vi helhjärtat både på att erbjuda högsta servicen i vår butik inne på Maxi och att ni ska kunna köpa våra produkter på ett enkelt och snabbt sätt via webben.

Så kolla gärna på vårt videoklipp nedan!

Allt gott till er 😍


Tillbaka till bloggen

Anmäl dig till vår kundklubb!

Vi har nu startat upp Kalmar Fisk och Skaldjurs kundklubb! Här kommer du få fina erbjudanden, intressanta nyheter och goda recept! Nyhetsbreven är kostnadsfria och kommer att skickas ut ett par gånger per månad. Vill du var med i vår kundklubb? Fyll då i din e-postadress nedan:

Gå med i kundklubben