Följ oss på sociala medier

Heja Felix!

Publicerat: 2022-08-19

Felix är en av våra duktiga medarbetare i vår Fiskbutik. Han läser till naprapat på annan ort – men kommer alltid hem till oss och jobbar när det behövs. En verklig klippa! Och nu är det dags för Ironman! Felix är förutom student även duktig i gymmet och många känner nog igen honom som både gymtränare och instruktör. Han är även noga med vad han äter och då har han ju hamnat på rätt plats! Fisk och skaldjur är ju det bästa för kroppen och hos oss är ju kvaliteteten alltid i fokus., vilket passar en atlet mycket bra. Så nu har Felix laddat en längre tid med att äta massor av fisk och skaldjur förstås! Ett stort lycka till nu Felix! Vi kommer vara med som publik och heja på dig 😀

Allt gott önskar vi på Fisken!

 


Tillbaka till bloggen

Anmäl dig till vår kundklubb!

Vi har nu startat upp Kalmar Fisk och Skaldjurs kundklubb! Här kommer du få fina erbjudanden, intressanta nyheter och goda recept! Nyhetsbreven är kostnadsfria och kommer att skickas ut ett par gånger per månad. Vill du var med i vår kundklubb? Fyll då i din e-postadress nedan:

Gå med i kundklubben