Följ oss på sociala medier

Ironman i stan

Publicerat: 2022-08-18

Nu är det folkfest i Kalmar igen! Så roligt och så positivt. I onsdags var det Minitri och på lördag är det Ironman. Tänk att orka med att simma nästan 4 km. därefter cykla drygt 18 mil och sedan avsluta med en maratonlöpning på 4,2  mil! Beundransvärt!

Det är viktigt att ladda upp med bra träning, sömn och mat som är bra för kroppen. Fisk och skaldjur är väl då bland det bästa man kan äta. 🙂 Avsluta t ex fredagskvällen med pasta och räkor – perfekt inför det kommande loppet.  Här kommer ett jättebra recept: Pasta med räkor

För publiken rekommenderas våra räksmörgåsar som vi gör själva med stor omsorg. Vi använder oss av ett kanongott och supernyttigt mörkt bröd som heter Sillabröd och det blir man både mätt och glad av.

Allt gott önskar vi på Kalmar fisk och skaldjur!


Tillbaka till bloggen

Anmäl dig till vår kundklubb!

Vi har nu startat upp Kalmar Fisk och Skaldjurs kundklubb! Här kommer du få fina erbjudanden, intressanta nyheter och goda recept! Nyhetsbreven är kostnadsfria och kommer att skickas ut ett par gånger per månad. Vill du var med i vår kundklubb? Fyll då i din e-postadress nedan:

Gå med i kundklubben