Följ oss på sociala medier

Toppenräkor!

Publicerat: 2022-09-08

I vår butik säljer vi nu verkligt fina kvalitetsräkor till bra pris. Dessa räkor kommer från fiskebåten GG73 Ingun som utgår från Fotö. Vi på Kalmar Fisk och Skaldjur tycker det är av extra vikt att veta var våra produkter kommer i från. Så fråga gärna vilken båt räkorna är fiskade så har vi koll på det. Just fiskebåten Ingun har alltid toppräkor så vi är extra glada när vi kan få loss ett parti just från den båten. Färska räkor är som ni vet otroligt bra mat och passar till många rätter. Fråga oss gärna om ni behöver hjälp med något gott recept så fixar vi det 😀

 


Tillbaka till bloggen

Anmäl dig till vår kundklubb!

Vi har nu startat upp Kalmar Fisk och Skaldjurs kundklubb! Här kommer du få fina erbjudanden, intressanta nyheter och goda recept! Nyhetsbreven är kostnadsfria och kommer att skickas ut ett par gånger per månad. Vill du var med i vår kundklubb? Fyll då i din e-postadress nedan:

Gå med i kundklubben