Följ oss på sociala medier

Samarbete

Publicerat: 2022-10-29

Samarbete är väl bland det bästa som finns? Att kunna jobba ihop och få ut det bästa av två världar. Nu börjar vi på Kalmar Fisk och skaldjur vårt samarbete med ICA Maxi i Kalmar där vi levererar färsk handskuren fisk till deras goda matlådor. Högsta kvalitet till bästa pris! Varmt välkomna att köpa dessa goda lunchlådor! Och du! korta leveransvägar och bra miljöpåverkan får vi på köpet!

 


Tillbaka till bloggen

Anmäl dig till vår kundklubb!

Vi har nu startat upp Kalmar Fisk och Skaldjurs kundklubb! Här kommer du få fina erbjudanden, intressanta nyheter och goda recept! Nyhetsbreven är kostnadsfria och kommer att skickas ut ett par gånger per månad. Vill du var med i vår kundklubb? Fyll då i din e-postadress nedan:

Gå med i kundklubben