Följ oss på sociala medier

Skaldjur – det enkla goda

Publicerat: 2022-10-27

Nu på fredag har vi äntligen vår efterlängtade skaldjursfrossa! Du kan vi erbjuda det mesta och det bästa av alla våra skaldjur. Om du mot förmodan skulle sakna något, säg bara till! Skaldjuren är enkel mat att bjuda på och bland det nyttigaste du kan äta. De minskar även vårt klimatavtryck.

Se vår film nedan om vår kommande skaldjursfrossa! 👍

Film skaldjursfrossa


Tillbaka till bloggen

Anmäl dig till vår kundklubb!

Vi har nu startat upp Kalmar Fisk och Skaldjurs kundklubb! Här kommer du få fina erbjudanden, intressanta nyheter och goda recept! Nyhetsbreven är kostnadsfria och kommer att skickas ut ett par gånger per månad. Vill du var med i vår kundklubb? Fyll då i din e-postadress nedan:

Gå med i kundklubben