Följ oss på sociala medier

Visste du att…

Publicerat: 2022-10-23

Visste du att färsk lax  passar till många goda måltider och dessutom innehåller massor av vitaminer, mineraler och sunda fettsyror. Laxen är t ex rik på D-vitamin och är fylld med Omega 3 fettsyror som är bra för blodtrycket.

Lax kan ätas morgon, lunch och kväll. Den är supernyttig och smakar fantastiskt!

Tänk bara på att köpa en lax med bra kvalitet. Det finns många lågprislaxar som inte har samma fasthet i köttet och inte ger samma smakupplevelse. Det är dessutom stor skillnad mellan att äta fryst kontra färsk lax. Den frysta laxen kanske är billigare för ögat, men innehåller ofta mer vatten som gör att du betalar extra för just vattenmängden. Och det kan bli dyrt i sig. Så färsk lax är alltid att föredra – både för plånboken och för smaken!

Hos oss på Kalmar fisk och skaldjur har vi flera olika typer av färsk lax. Fråga oss – så hjälper vi dig mer än gärna 😀

Kvinna skär upp lax


Tillbaka till bloggen

Anmäl dig till vår kundklubb!

Vi har nu startat upp Kalmar Fisk och Skaldjurs kundklubb! Här kommer du få fina erbjudanden, intressanta nyheter och goda recept! Nyhetsbreven är kostnadsfria och kommer att skickas ut ett par gånger per månad. Vill du var med i vår kundklubb? Fyll då i din e-postadress nedan:

Gå med i kundklubben