Följ oss på sociala medier

Sejrygg med räkröra och brynt smör – recept

Publicerat: 2022-11-10

Sejrygg är just nu min nya fiskfavorit.

En lite underskattad fisk som behöver få extra uppmärksamhet tycker jag. Sejrygg funkar lika bra som torskryggen att lägga på grillen eller i ugnen – och samma tillbehör som vi använder till just torskrygg funkar lika bra till Sejryggen.

Nyckeln till en lyckad Sejrygg är att rimma fisken ordentligt innan tillagning, så att den blir fast och vit i köttet.

Tryck på länken nedan så får du ett underbart recept på just Sejrygg!

Sejrygg med räkröra och brynt smör

 

 


Tillbaka till bloggen

Anmäl dig till vår kundklubb!

Vi har nu startat upp Kalmar Fisk och Skaldjurs kundklubb! Här kommer du få fina erbjudanden, intressanta nyheter och goda recept! Nyhetsbreven är kostnadsfria och kommer att skickas ut ett par gånger per månad. Vill du var med i vår kundklubb? Fyll då i din e-postadress nedan:

Gå med i kundklubben