Följ oss på sociala medier

Inget julbord utan räkor!

Publicerat: 2022-12-08

Räkor hör till ett traditionellt julbord och julen är också en tid när vi gärna unnar oss lite extra – speciellt när det gäller maten. Har ni testat att skära kavring i små snittar, bred på lite Philadelphiaost och toppa sedan med färska räkor och löjrom? Eller att lägg vår hemgjorda Skagenröra i ägghalvor (ni tar bort äggulan och fyller ägghalvan med Skagenröra i stället).

 


Tillbaka till bloggen

Anmäl dig till vår kundklubb!

Vi har nu startat upp Kalmar Fisk och Skaldjurs kundklubb! Här kommer du få fina erbjudanden, intressanta nyheter och goda recept! Nyhetsbreven är kostnadsfria och kommer att skickas ut ett par gånger per månad. Vill du var med i vår kundklubb? Fyll då i din e-postadress nedan:

Gå med i kundklubben