Följ oss på sociala medier

Räksmörgås en ny hälsotrend?

Publicerat: 2023-09-14

Räksmörgås är bland det godaste som finns tycker jag. Men det måste vara en ”riktig” räksmörgås. Som är tillagad med finess och omtanke och som dessutom är hälsosam. VI har flera kunder som tränar mycket och som köper just räksmörgåsar från oss eftersom de upplever att våra räksmörgåsar ger en positiv effekt på träningen och hälsan. Så härligt att höra och så glada vi blir!

Brödet är hembakat och innehåller massor av nyttigheter – det är grovt och kallas för Sillabröd (även om det inte är någon sill i 😀). Vi använder vår allra finaste majonnäs tillsammans  med färsk sallad, kokt ägg, räkor av bästa kvalitet, körsbärstomater, dill och citron. Du blir lagom mätt på en sådan smörgås och passar därför perfekt före eller efter ett träningspass. Eller om du bara vill njuta av det allra bästa till en lunch eller på kvällen.  Våra räksmörgåsar har blivit så populära att vi även har kunder som åker ända från Oskarshamn för att köpa dem! Via Kalmarsalen så säljer vi även våra räksmörgåsar om du går på en föreställning där. Gissa om vi gör många smörgåsar då!

Varmt välkomna in till oss!

 

 


Tillbaka till bloggen

Anmäl dig till vår kundklubb!

Vi har nu startat upp Kalmar Fisk och Skaldjurs kundklubb! Här kommer du få fina erbjudanden, intressanta nyheter och goda recept! Nyhetsbreven är kostnadsfria och kommer att skickas ut ett par gånger per månad. Vill du var med i vår kundklubb? Fyll då i din e-postadress nedan:

Gå med i kundklubben