Följ oss på sociala medier

Färsk fisk – det bästa du kan äta!

Publicerat: 2023-10-24

Färsk fisk är så nyttigt att det är bra att äta två till tre gånger i veckan. Bland annat innehåller det mycket av näringsämnen som är svårt att få tillräckligt av. Njut av magra, medelfeta och feta fiskar så får du mycket av flera viktiga ämnen.

Det går att laga så mycket gott med fisk! Allt från gratäng till wok och soppa. Vi har många goda recept att välja mellan och vill du ha hjälp av oss så är det bara att säga till när du är i butiken.

Vi ser en tydlig ökning av att våra kunder eftersöker just färsk fisk – tidigare åt man gärna fryst fisk eftersom man trodde att det ofta var billigare. Men det är lätt att lura sig där. Den frysta fisken innehåller mer vatten och kan även bli lite lösare i konsistensen och därmed blir det inte lika mycket fisk att äta.  Ingenting går upp mot nyfångad färsk fisk! Smaken är tydligare, konsistensen är bättre och vitaminerna sprudlar!

 

 


Tillbaka till bloggen

Anmäl dig till vår kundklubb!

Vi har nu startat upp Kalmar Fisk och Skaldjurs kundklubb! Här kommer du få fina erbjudanden, intressanta nyheter och goda recept! Nyhetsbreven är kostnadsfria och kommer att skickas ut ett par gånger per månad. Vill du var med i vår kundklubb? Fyll då i din e-postadress nedan:

Gå med i kundklubben