Följ oss på sociala medier

Nyårsmeny 2023

Publicerat: 2023-11-28

Nyårsafton är snart här och många vill kanske fira in det nya året lite extra! År 2023 har varit tufft på många sätt, men det gäller att kunna njuta och glädjas åt det som faktiskt är bra och det som betyder något. God mat med vänner och familj är ett sätt att njuta av livet och  något som ger positiv energi. I år har vi jobbat lite extra mycket med vår Nyårsmeny och vi tycker själva att vi har lyckats bra! Vi har tagit hjälp av vår fantastiska kock, John Eliasson, som en extra inspiratör och vägvisare så att det skulle bli lite extra bra. Och det blev det!  Så avsluta detta år med vår härliga Nyårsmeny och skåla in 2024 och dess möjligheter!

 

 

 

 


Tillbaka till bloggen

Anmäl dig till vår kundklubb!

Vi har nu startat upp Kalmar Fisk och Skaldjurs kundklubb! Här kommer du få fina erbjudanden, intressanta nyheter och goda recept! Nyhetsbreven är kostnadsfria och kommer att skickas ut ett par gånger per månad. Vill du var med i vår kundklubb? Fyll då i din e-postadress nedan:

Gå med i kundklubben