Följ oss på sociala medier

Vad passar bra till ostron?

Publicerat: 2023-12-12

Ostron är så festligt och så spännande att servera! Just nu är det skaldjurens bästa tid och iskalla hav, svala vågor och bistra vindar får det att blomstra lite extra i haven.  En av de mest magnifika skaldjuren är just ostron. Men hur vi äter vi dem bäst? Ostron finns ju i mängder av varianter och storlekar och smaken är ju som bekant som baken, delad!

Färska ostron med en klassisk schalottenlöksvinägrett är underbart gott och kommer att bli minglets höjdpunkt! Och vill du inte göra vinägretten själv så har vi den i butiken!

Eller droppa bara några stänk av citron och lite svartpeppar på ostronet så blir det också en succé!


Tillbaka till bloggen

Anmäl dig till vår kundklubb!

Vi har nu startat upp Kalmar Fisk och Skaldjurs kundklubb! Här kommer du få fina erbjudanden, intressanta nyheter och goda recept! Nyhetsbreven är kostnadsfria och kommer att skickas ut ett par gånger per månad. Vill du var med i vår kundklubb? Fyll då i din e-postadress nedan:

Gå med i kundklubben