Följ oss på sociala medier

Smörrebröd

Publicerat: 2024-01-26

Tänk vad gott det är med SMÖRREBRÖD! Nästan alla man pratar med har ett härligt förhållande till just smörrebröd och pratar glatt om vilken typ av smörrebröd som är bäst!

Ett smörrebröd är en kulinarisk upplevelse med mycket kärlek. Vi kan därför stolt presentera våra fantastiska smörrebröd som vi har nu i butiken. Både från land och hav. Räka, Lax, Chevré eller Rostbiff. Det är bara att välja – eller välj allihop! Jag tycker att man blir mätt på fyra stycken och det är den allra bästa matupplevelsen att njuta av en sort av varje.


Tillbaka till bloggen

Anmäl dig till vår kundklubb!

Vi har nu startat upp Kalmar Fisk och Skaldjurs kundklubb! Här kommer du få fina erbjudanden, intressanta nyheter och goda recept! Nyhetsbreven är kostnadsfria och kommer att skickas ut ett par gånger per månad. Vill du var med i vår kundklubb? Fyll då i din e-postadress nedan:

Gå med i kundklubben