Följ oss på sociala medier

Fisktacos – recept

Publicerat: 2024-02-20

Fisktacos är den godaste tacosen! Så enkelt och så jättegott! Fisktacos är så uppskattat både till vardags och fest och det enkla är oftast det godaste!

För 4 personer:

Skär ca 600 gram färsk Kolja (eller torskfilé) i små bitar. Vänd dem i ett knäckt ägg. Panera med Panko som du har blandat med salt och vitpeppar. Stek fisken gyllenbrun.

Strimla rödkål, skiva avokado och körsbärstomater, finhacka koriander och klyfta några lime. Lägg upp på ett serveringsfat. Servera även jalapeño till..

Gör en enkel sås på en burk lättcremefraiche, finhacka jalapeño (ca 6 st), koriander efter smak och en vitlöksklyfta. Servera även vår Ponzusås till. Den ger lite extra sälta till maten och är ett jättebra komplement till den andra såsen.

Lägg allt det goda ovan på ett tortillabröd, vik ihop och ät och njut! Servera med ett glas iskall öl eller mineralvatten utan smak.

 

 


Tillbaka till bloggen

Anmäl dig till vår kundklubb!

Vi har nu startat upp Kalmar Fisk och Skaldjurs kundklubb! Här kommer du få fina erbjudanden, intressanta nyheter och goda recept! Nyhetsbreven är kostnadsfria och kommer att skickas ut ett par gånger per månad. Vill du var med i vår kundklubb? Fyll då i din e-postadress nedan:

Gå med i kundklubben